Chci být lepší a ještě lepší, až budu opravdovým křesťanem

Volby dopadly tak, jak dopadly

21. 10. 2017 20:09
Rubrika: Nezařazené

Pro někoho dobře, pro jiného špatně, ale byly svobodné a lidé se rozhodli pro jiný typ politiky, než tady byla dosud. Nechápu, proč z toho tolik katolíků dělá tragédii a dokonce píše články jako zde: https://katusi.signaly.cz/1710/stydim-se

Katolíci přece nejsou jen v KDU, ale ve všech stranách. Nevím, proč by měl být kritizován ten, kdo volil třeba Starosty a nezávislé (kdyby kandidoval v našem kraji pan Farský, volil bych je taky). Nejlepší lidi měla podle mého mínění SPD, které jsem také dal svůj hlas. Většina katolíků podle všeho volila ANO a na svou volbu mají plné právo, vždyť i v ANO je bezpochyby hodně věřících a rozumných lidí. 

Myslím si (slovy kardinála Duky), že umlčovaná většina promluvila a dala jasně najevo, že si přeje změnu dosavadní politiky, zaměřené výlučně na pletichaření, uzavírání podivných koalicí a klamání voličů, v čemž bohužel vynikala právě „křesťanská“ KDU.

Nyní bychom se měli především modlit za to, aby očekávání, která národ vyslovil v těchto volbách, byla naplněna. 

Zobrazeno 958×

Komentáře

spitfire

Taky tomu nerozumím. Naopak, Okamuru lituji, protože teď musí dokázat víc než jen deklamovat program vlastní strany. Bohužel na své tiskovce to hrubě nezvládl a stále měl za to, že je ještě stále před volbama. Sice udělal volební výsledek nad 10 procent, ale v kontextu až jako čtvrtý v pořádí, tudíž kouzlo spojení dvou strašáků EU a migrační krize nezafungovalo. Okamura je slabý ve velkých městech, tam pohořel jak papír. Zbytečná volba, ale pokud někdo má pocit, že jej Okamura dostatečně reprezentuje, tak proč ne?

JiKu

Co teď tipovat?
Koalici.
Já očekávám Ano + SPD + KDU

suposlav

ANO + SPD (Tomio řekl, že do vlády půjde s kýmkoli) + tichá dohoda s KSČM (prvé 2 subjekty si oficiálně nebudou špinit ruce s komunisty a ti nepodrazí svého agenta)
P.S. ze srdce přeju panu Okamurovi post ministra zahraničí a diplomatická jednání s Bosnou, Tureckem SAE, Marokem etc...

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio