Chci být lepší a ještě lepší, až budu opravdovým křesťanem

Zdraví mám jen jedno a proto se neočkuji!

9. 9. 2021 15:30
Rubrika: Nezařazené

Covidová mánie se s příchodem podzimu opět rozjíždí, zase nás prý čeká nová vlna (jestli se nepletu, tak asi devátá) a... za všechno prý můžou neočkovaní. Tedy vlastně křesťané, protože právě mezi nimi je je těch odmítačů vakcín nejvíc. Nechat se naočkovat sajrajtem, při jehož výrobě se používaly orgány bestiálně zavražděných dětí, je bezpečnou cestou do pekla. Naštěstí se ozývají už i lékařské autority, aby vláda přestala s nesmyslným testováním, očkováním a vyhrožováním. Odkaz je zde:

https://pravyprostor.cz/vyzva-lekaru-a-odborniku-zabyvajicich-se-problematikou-nemoci-covid-19/

Zobrazeno 461×

Komentáře

dromedar

"neočkovaní. Tedy vlastně křesťané, protože právě mezi nimi je je těch odmítačů vakcín nejvíc."

Zajímavé tvrzení. Relevantní data máte?

dromedar

"... při jehož výrobě se používaly orgány bestiálně zavražděných dětí ..."

Desítky let zpátky někdo odebral buňky z ostatků potraceného lidského plodu a založil na nich buněčnou linii. Při vývoji vakcín se nepoužívaly "orgány bestiálně zavražděných dětí", ale buňky z buněčné linie, jejíž počátek pochází, chcete-li, z "orgánu bestiálně zavražděného dítěte".
Kdo ve věci toho, jak bezpečnou je očkování cestou do pekla, nevěří odborníkům z příslušného vatikánského úřadu ani ČBK, ať si přečte, co k tomu píšou lefebvristi (které snad z přílišného liberalismu nikdo podezírat nebude).

Medjugorje

dromedár: Ty děti byly vyňaty z dělohy císařským řezem a zaživa pitvány. Pro mne je hlavní moje svědomí, ne ČBK či lefebvristi. Až budete v pekle, bude pro vás útěchou, že tam s vámi budou členové ČBK, František nebo Stritzko?

dromedar

"Ty děti byly vyňaty z dělohy císařským řezem a zaživa pitvány."

Prosím o zdroj, z nějž tuto senzační informaci čerpáte.

"Pro mne je hlavní moje svědomí, ne ČBK či lefebvristi."

Čím si vysvětlujete, že se soud Vašeho svědomí od etických orientací z Vatikánu, z ČBK i od lefebvristů tak diametrálně liší?

ObiSkyWalker

@Medjugorje: Pokud je pro vás hlavní vaše svědomí, což ostatně pro mě taky, tak určitě pochopíte, že podle mého svědomí nechat se očkovat rozhodně neznamená cestu do pekla.

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio