Chci být lepší a ještě lepší, až budu opravdovým křesťanem

Zrada na dětech...

13. 4. 2021 18:30
Rubrika: Nezařazené

  
 

Žijeme v hodně divné době. Znovu jsem si to uvědomil ve chvíli, kdy jsem si přečetl výzvu paní Aleny Hadravové, aby se rodiče přestali bát a bojovali za své děti, na nichž je státem prováděn barbarský experiment s názvem „povinný antigenní test“. Paní Alena je statečná žena, i když vlastně nic mimořádného neudělala. Za normálních okolností je totiž naprosto samozřejmé, že rodiče brání své děti před těmi, kdo by jim chtěli ublížit. To, že většina rodičů se dnes bez reptání podrobuje státní zvůli a maminka, která se jí vzepře, je za hrdinku, svědčí o tom, že už v normálních poměrech nežijeme. Společnost, kde rodiče potlačí přirozený mateřský a otcovský instinkt, zradí své děti a rezignují na jejich ochranu (a tím se jich fakticky zříkají), nezadržitelně směřuje k morálnímu kolapsu s těžko odhadnutelnými důsledky.
 

Jistě, nejsou to jen rodiče. Stejnou zbabělost projevují i zřizovatelé a ředitelé škol, kteří mnohdy považují direktivy vlády za nesmyslné a protiústavní, ale ohánějí se tím, že je musí dodržovat. Není to přitom zas tak dlouho, co se obžalovaní před soudem hájili tím, že pouze „plnili rozkazy“...

Pokud se snad jednou dožijeme šťastnějších dob (i když v to moc nevěřím), 12. duben, kdy se s těmito hanebnými pokusy na dětech začalo, se prohlásí za Den národní ostudy. Lidé se budou nevěřícně ptát (podobně jako to dnes činíme např. v souvislosti s hrůzami nacismu), jak k něčemu tak zrůdnému vůbec mohlo dojít, proč nikdo neprotestoval a všichni mlčeli?!

Dnes se bohužel neptá nikdo. Český národ totiž zešílel...

Zobrazeno 260×

Komentáře

Zdendanda

No, v mých očích to není hrdinka, ale pěkná k*áva. Ale myslete si dál, že jsem zešílela :-)

Medjugorje

Zde: Děkuji za krásný křesťanský příspěvek...

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio