Chci být lepší a ještě lepší, až budu opravdovým křesťanem

Brněnská demonstrace za normální svět

28. 4. 2021 15:17
Rubrika: Nezařazené

Ještě není vše ztraceno, stále totiž existují lidé, kteří si uchovali zdravý rozum! 
 

Na tu demonstraci jsem se dostal náhodou. Šel jsem právě do brněnského kostela U Michala, kde se v neděli odpoledne konají Mše svaté pro nás, tzv. lefebvristy či fundamentalisty, jak nás nazývají dokonce i naši bratři a sestry v katolické víře. Na Zelném trhu jsem se užasle zastavil – je to opravdu šok (pochopitelně příjemný), když člověk najednou spatří zástup pohodových lidí bez roušek, slyší proslovy, které mu mluví z duše a uvědomí si, že celou společnost se našim mocipánům přes všechnu jejich snahu zblbnout nepodařilo! 

Je tu zkrátka početně sice malá, ale velmi činorodá skupina uvědomělých občanů (říkají si Občanské hnutí), bojujících za právo na odmítnutí pochybných očkovacích procedur, návrat dětí do škol bez ponižujících podmínek a svobodné dýchání bez respirátorů, což by v civilizovaných zemích mělo být samozřejmostí. To, že si většina společnosti neuvědomuje nástup nové totality a slepě plní sebeabsurdnější nařízení všech těch Vojtěchů, Prymulů, Blatných a Arenbergerů, je smutným svědectvím toho, jak snadno lze přijít o svobodu a základní lidská práva.

Snad se ale situace přece jen mění k lepšímu. Např. policisté sice tuto akci monitorovali, ale nijak do ní nezasahovali a vypadalo to, že i oni mají těch idiotských příkazů plné zuby a s lidmi bez roušek a respirátorů sympatizují. Ostatně v brněnských ulicích je lidi s náhubky vidět čím dál méně a převažují ti, kdo celý ten covidový podvod prohlédli a nemíní v něm dál pokračovat.

Na demonstraci jsem (bohudíky!) viděl i několik známých z naší lefébvristické komunity. Ptám se však, kde jsou ostatní katolíci? Jak se s jejich vírou shoduje to, že se nechávají očkovat vakcínami z potracených dětí, nebojují za své ratolesti, na nichž jsou ve školách prováděny šílené experimenty a vůbec se v této apokalyptické době chovají jako zbabělci a zrádci víry... 

Zobrazeno 350×

Komentáře

dromedar

"To, že si většina společnosti neuvědomuje nástup nové totality a slepě plní sebeabsurdnější nařízení všech těch Vojtěchů, Prymulů, Blatných a Arenbergerů, je smutným svědectvím toho, jak snadno lze přijít o svobodu a základní lidská práva."

Aby koncentrace bláznů medjugorjova ražení ve společnosti nepřekročila kritickou hranici, pros-me Pá-na: ...

dromedar

Jak mnoho je lidí, co jsou zároveň příznivci zjevení v Medjugorje a tkzv. tradičního katolicismu? Měl jsem za to, že tyhle dvě katolické subkultury moc překryvů nemají.

Chinchulín

Medžugorián prohlédl podvod! Díky to jsem dnes potřeboval.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio