Chci být lepší a ještě lepší, až budu opravdovým křesťanem

Je třeba víc poslouchat Boha než ministra zdravotnictví!

11. 3. 2020 19:26
Rubrika: Nezařazené

 

 


Dovolil jsem si parafrázovat tato slova ze Skutků apoštolských, abych na nich demonstroval, jak dalece jste se vzdálili od svých pastýřských povinností a jak zbaběle zrazujete své bratry a sestry v situaci, kdy tito od vás očekávají pomoc, povzbuzení a především příklad pevné víry! Namísto toho, abyste v čase šířícího se koronaviru tím více vybízeli věřící k účasti na Mši svaté a ke konání modlitebních procesí, nařizujete jim, aby se řídili pokyny ateistické světské moci a tudíž důvěřovali víc předsedovi vlády, ministru zdravotnictví a hlavnímu hygienikovi než Bohu! Dominiku Duko, Jane Graubnere, Vojtěchu Cikrle (a další) – máte vůbec ještě víru ve Všemohoucího Boha, který tuto pohromu sesílá jako trest za stále děsivější vzpouru proti jeho mravnímu zákonu?

 

Zabíjení nenarozených dětí, homosexuální zvrácenosti, všudypřítomná pornografie – to všechno jsou hříchy, které volají do nebe o zasloužený trest! A kdo jiný by měl v této chvíli prosit Boha o odpuštění pro bezbožný svět než právě katolická Církev, jíž byla svěřena pravá víra a spásonosná mravní nauka? A co namísto toho děláte vy? Bráníte věřícím účastnit se bohoslužeb, nutíte je zneuctívat Eucharistii přijímáním na ruku a vyprazdňujete kropenky se svěcenou vodou!

 

Dokonce i někteří heretici jdou v tomto směru větším příkladem než Vy! Podívejte se na Slovensko – tam pravoslavní věřící jakékoli zásahy státních orgánů do průběhu bohoslužeb kategoricky odmítli a jasně řekli, že karanténu vůči Bohu dodržovat nebudou...

 

Odvrátit pandemii smrtelné nákazy lze jen modlitbou a postem, žádná protivirová opatření tady nepomohou. Je smutné, že tuto evidentní pravdu musí Vám, svým biskupům, vysvětlovat ten nejobyčejnější katolík... 

 

Zobrazeno 589×

Komentáře

Medjugorje

Máte pravdu, i oni se nakonec po..ntovali.

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Takže zůstáváte jako jediná rozumná. Nicméně mohu Vás ujistit, že i sv. Josef byl rozumný, když ho anděl varoval, hned zmizeli do egyptské karantény a to neutíkali před nemocí, ale před Herodem. Uposlechnout rozumné výzvy není žádná zbabělost, ale projev dobrého rozhodování.

Zobrazit 18 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio