Chci být lepší a ještě lepší, až budu opravdovým křesťanem

Několik poznámek k pořadu Mlčení biskupů....

23. 3. 2019 18:14
Rubrika: Nezařazené

Posledních 10 let jsem pravidelně jezdil v létě na Šumavu. V Železné Rudě jsem chodil na mši svatou, kterou sloužil kněz, který je dnes obviněn ze strašlivých zločinů. Nikdy bych nevěřil, že by byl něčeho takového schopen. Svědectví těch dívek jsou ale víc než přesvědčivá...

Vždyť jedna z nich na to, že je tím knězem znásilňována, upozornila už v r. 2009! Biskup Paďour následujících pět let prakticky nic neudělal. Jeho nástupce Kročil utvořil jakousi komisi, která dívku vyslechla a dala jí za pravdu. A zase nic...

Byl upozorněn gen. sekretář Holub, který se teď hájí tím, že o celé věci informoval Duku. A pak se o to asi dál nezajímal, protože se nic nedělo... V pondělí má mluvit v televizi, snad se nebude zase jen vymlouvat!

Podle svědectví kněz zneužíval další dívky, teprve před pár týdny byl suspendován - ovšem na příkaz Vatikánu!

Kročil a Holub jsou mezi kandidáty na funkci primase!

Neměli by biskupové, kteří svou liknavostí a vlastně i neoznámením trestného činu spáchali zločin, rezignovat a stanout před světským soudem?

Je nám, obyčejným katolíkům, úplně jedno, jaká individua máme za biskupy?

Zobrazeno 3499×

Komentáře

spitfire

Kolik je zednářů v Pepsi Co.? nebo raději židů respektive sionistů?

Ti kdo mají (už hotový) předsudek vůči církvím, tak s těma žádná kampaň nikam dál nepohne. Podívejte se kolik procent stále drží hnutí ANO po všech těch kampaních. Kampaň se vyplatí jen když je cílená na jeden objekt, tak jako po novém roce na ministra dopravy Ťoka. U inteligentních lidí, kteří nejsou věřící je církev ponejprve směšná. Tady není žádný prostor pro kampaň ala sexuální zneužití. Směšnost by se tu prala s tragickým příběhem. To by neladilo. Je to spíše takové živení nálady, které je, ale bez výsledku. Rozhodují poslanci a nikoli lůza nebo církev.

Nejsme ve Rwandě a jediný zaznamenaný útok mačetou byl od bezdomovce.

spitfire

"nebo že Tarrante je pašák"

To video vypadá spíše jako nepovedená parodie na Johna Wicka.

(new world order) si rozvracet nedáme

Zobrazit 158 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio