Chci být lepší a ještě lepší, až budu opravdovým křesťanem

Politická strana pro katolíky

18. 2. 2019 7:24
Rubrika: Nezařazené

Milí přátelé,

chci se na vás obrátit s následující výzvou.

Vždycky, když se blíží nějaké volby, se zde diskutuje o tom, koho jako katolíci máme (či měli bychom) volit a většinou to skončí tak, že se pohádáme a spíláme jedni druhým, že ta „jejich“ strana je protikřesťanská a co jsou to za katolíky, když jí dají svůj hlas. Volíme ANO, SPD, KDU, ČSSD, popř. jiné strany a mnozí z nás to odůvodňují tím, že „není koho volit“ a že zvolili „menší zlo“. Je to normální?

Přitom existuje možnost, jak moci s klidným svědomím volit stranu, která bude naše – stačí ji založit. Nemusí mít žádný speciální „program“ – bude jím prostě Katechismus katolické Církve. Nikdo z nás už nebude muset řešit složité mravní dilema, zda se volbou ANO, KDU, ČSSD, SPD... nedopouští něčeho špatného, naopak – svou stranu (mohla by se jmenovat např. Katolíci, aby bylo i z názvu zřejmé, o koho jde) bychom mohli volit s úplně čistým svědomím. Prý je nás katolíků půl milionu – a to už je síla, ne?

Samozřejmě – už slyším námitky mnohých z vás, jak je to nereálné, utopistické, pošetilé atd. Ano, z lidského hlediska určitě. Proč jsme si už ale zcela odvykli počítat s Boží pomocí? A hlavně – jak už bylo řečeno, v první řadě půjde o to, aby ti z nás, kteří dosud „neměli koho volit“, už možnost mít koho volit měli. A také aby ti katolíci, kteří hlasují a nadále budou hlasovat pro strany s protikřesťanským programem, neměli výmluvu, že „neměli jinou volbu“...

Pokud se mnou do toho chcete jít, ozvěte se. Jako první krok bude nutné sehnat 1000 podpisů k zaregistrování...

Zobrazeno 1291×

Komentáře

spitfire

"Jinak - s 15% lze jít do vlády a přitom si stanovit některé podmínky - zákaz potratů, indoktrinace dětí ve školách, homosvazků apod."

Záleží na tom jakou by jste měl vyjednávací pozici.


Ostatně - nechcete jít s námi do toho, spitfire?

Vy potřebujete na začátek nadšené dobrovolníky. Politika není jenom o vlastních tématech. Musíte rozhodovat i o věcech o kterých ani rozhodovat nechcete. Bejt váma, tak si to ještě rozmyslím. Ta štvanice na ministra dopravy Ťoka je dost hezký příklad. Stačí "blbou poznámkou" někoho znervóznit a půjdou po vás a pakliže nemáte nějaké krytí. Jste během několika dní politická mrtvola.

spitfire

Jak to pokračuje? Facebook je těhotný po nové (prý) pravicové straně, jelikož ODS už není modrá, ale Fialová.
Junior se dočkal. Ivan Langer šíří paniku, že taková strana má až 15 procentní potenciál. Huh. Že prej se mají spojit Junior, Robejšek, Volný, Mach a Šebestová a taky krteček. A ještě pár přeběhlíků z SPD jenž umírá na Úsvitu. Jdete do toho?

Zobrazit 15 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio